Menu vrijdag 19 november

Na de pompoenen en spruitjes is het tijd voor de volgende wintergroente: bloemkool. Bekijk het menu en proef het seizoen.

Wat schaft de pot?

Vrijdag 19 november

Soep van geroosterde bloemkool,
kerrie, tijm en amandelmelk met een mini bloemkoolquiche met kerrie, tijm en rode ui.
€ 7-

Bloemkoolrisotto 
met hazelnoten en salie
€ 10,-

Butter chicken curry
met kip, tomaten, sjalotjes, cashewnoten met Pandanrijst of een vers Naan broodje
€ 12,-

Voor de kinderen
Een klein portie curry met een Naan broodje
€ 6,-

Woon je in Mijnsheerenland dan wordt jouw bestelling gratis bezorgd. Dit zijn ruime één-persoonsmaaltijden. Wil je het net een beetje anders of lust je een bepaald ingrediënt niet? Laat het weten! (06) 18193040

Een zoete aardappelcurry en een heerlijke linzensoep met vers Naanbrood.