Deze week op de woensdag en vrijdag allerlei lekkers uit mijn dubbeldikke kooktijdschrift van Jamie Oliver. Voor mij nog steeds de ultieme inspiratiebron.
Wat schaft de pot?
Woensdag 8 april
Quinoa met geroosterde groenten met gele paprika, rode uien, courgette, geitenkaas, zwarte olijven, kikkererwten, kerstomaatjes en groene kruiden met een balsamico dressing.
€ 8,-
Een proeverijtje met verschillende vishapjes
Een gevuld eitje met stukjes zalm en groene kruiden, een taco met zalm- en koolfilet met een hartige rabarbersalsa en een kleine groene salade met Hollandse garnaaltjes, stukjes avocado en radijs.
€ 12,-
Voor de kinderen:
Tomaten- groentesoep met balletjes en een vers gebakken wit broodje
€ 5,-
Vrijdag 10 april
GADOGADO met rode aardappels, bimi, spruitjes, gestoofde rode kool, radijsjes, eitjes en dat alles in een speciale zelfgemaakte pindasaus
Dit gerecht is met sesamolie en wil je een volledig vegetarische variant, laat het dan weten.
€ 10,-
Langzaam gegaarde kippenpootjes met broccoli, zelfgemaakte friet en verse appelmoes
€ 12,-
Kinderportie
€ 6,-
Op andere dagen kun je voor € 10,- een quiche lorraine of een groente quiche met broccoli, tomaten, uien en hüttenkäse bestellen. Deze wordt dan gevacumeerd en ingevroren aangeleverd. Je kunt zo zelf bepalen wanneer je dit wilt eten.
Dit zijn maaltijden voor één grote eter. Bestel voor woensdag of vrijdag 12.00 u. je maaltijd. Woon je in Mijnsheerenland dan wordt jouw bestelling gratis bezorgd tussen 17.30 u. en 19.00 u. Laat even weten hoe laat het jou schikt. Wil je het net een beetje anders of op een ander moment iets bestellen, neem dan contact met mij op: (06) 18193040