Dit keer komt de inspiratie voor het surf en turf gerecht uit het kookboek van Sergio Herman. Daarnaast heb ik de winterse bloemkool in twee gerechten verwerkt. De soep is een voor mij beproefd recept en zo lekker. De quiche met bloemkool staat voor het eerst op het menu. Ik ben benieuwd!
Wat schaft de pot?
Vrijdag 15 januari
Soep van geroosterde bloemkool,
kerrie en amandelmelk met een mini bloemkoolquiche
€ 6,-
Bloemkool- kerriequiche
met rode uien en tijm
€ 10,-
Tikka Massala met gamba en kip
met gestoomde broccoli en Basmatirijst
€ 12
Woon je in Mijnsheerenland dan wordt jouw bestelling gratis bezorgd. Afhalen op afspraak kan ook. Dit zijn twee ruime één-persoonsmaaltijden. De quiche heeft een doorsnede van 24 cm en is dus best groot. Wil je het net een beetje anders of lust je een bepaald ingrediënt niet? Neem dan contact met mij op: (06) 18193040