Ik heb dit weekend veel tijd gehad om al mijn tijdschriften over koken door te spitten op zoek naar verrassende recepten. Ook kreeg ik van een klant een stapel met recepten die ik allemaal heb doorgenomen. En daar is dit menu uitgekomen.
Wat schaft de pot?
Woensdag 1 april
Quiche met gestoofde rode ui, hüttenkäse, tijm en bossenbessengelei
€ 8,-
Salade met boekweit, gestoofde rode uien, gegrilde stukjes biet, haricots verts, munt en een yoghurt- citroendressing
€ 8,-
Donderdag 2 april
Spinaziesoep met een mini quiche spinazie-feta
€ 6,-
Gele curry met aardappelpartjes, uienringen, blokjes tofu, bleekselderij, cashewnoten, en erwten met zwarte rijst en wat koriander
€ 10,-
Vrijdag 3 april
Curry met kippendijen, kikkererwten, tomatenpulp, uien en harissa met gestoofde groene groenten en couscous
€ 12,-
Lentestamppot met rauwe andijvie, vegetarische spekjes en een krokant laagje met oude kaas erover
€ 8,-
De quiches kun je ook gevacumeerd bestellen zodat je ze op een later moment kunt opeten.
Dit zijn maaltijden voor één grote eter. Bestel voor woensdag, donderdag of vrijdag 12.00 u. je maaltijd. Woon je in Mijnsheerenland dan wordt jouw bestelling gratis bezorgd tussen 17.30 u. en 19.00 u. Laat even weten hoe laat het jou schikt. Wil je het net een beetje anders of op een ander moment iets bestellen, neem dan contact met mij op: (06) 18193040