Deze week is er een thema. Ik ga Indonesisch koken met zoveel mogelijk producten uit de regio. Dat betekent dat de slow cooker aangaat voor de Daging Smoor met het vlees uit de Hoeksche Waard. En daarnaast staat er natuurlijk ook een Indonesisch gerecht voor de vegetariërs op het menu.
Wat schaft de pot?
Vrijdag 2 oktober
Daging Smoor
met Basmati rijst, Sajoer boontjes en limoen kroepoek
Op Indonesische wijze bereid rundvlees uit de slowcooker
€ 12,-
Gado Gado
Ook uit de Indonesische keuken een gerecht met verschillende groenten, een gekookt eitje, pindasaus en ramen noodles met wat kroepoek erbij.
9,-
Sajoerboontjes
Er zijn wat extra gekruide boontjes bij te bestellen
€ 5,-
Woon je in Mijnsheerenland dan wordt jouw bestelling gratis bezorgd. Wil je het net een beetje anders of op een ander moment iets bestellen? Neem dan contact met mij op: (06) 18193040