Menu 5 februari

De week op het menu: twee heerlijke, winterse gerechten. Een hele bijzondere salade van boerenkool op verschillende manieren bereid met hazelnoten een een gepofte aardappel. Voor de vleeseters is er Boeuf Bourguignon met aardappels uit de Hoeksche Waard.

Wat schaft de pot?

Vrijdag 5 februari

Winterse boerenkoolsalade
Met gestoofde boerenkool, gegrilde bieten, feta, hazelnoten met een notendressing en een gepofte aardappel met crème fraîche en kruiden
€ 12,-

Boeuf Bouguignon
Stoofgerecht met rundvlees uit de regio, champignons, wortels, bleekselderij geleverd met Hoeksche aardappels
€ 12,-

Voor de kinderen is er verse pasta met bolognesesaus en geraspte kaas
€ 6,-

Woon je in Mijnsheerenland dan wordt jouw bestelling gratis bezorgd. Afhalen op afspraak kan ook. Dit zijn twee ruime één-persoonsmaaltijden. Wil je het net een beetje anders of lust je een bepaald ingrediënt niet? Neem dan contact met mij op: (06) 18193040

Maaltijden bestellen