Menu vrijdag 4 februari

Deze week een menu met een Franse Papillot met kabeljauw en groenten en Franse uiensoep met tijm. En omdat ik van die lekkere risotto in huis heb gehaald is er ook een Italiaans gerecht aan dit toch wel Franse menu toegevoegd.

Wat schaft de pot?

Vrijdag 4 februari

Franse uiensoep
met een kleine quiche gestoofde ui en Gruyere
€ 10

Middelgrote quiche (doorsnede 21 cm)
met gestoofde ui en Gruyère 
€ 12,-

Risotto met roodlof, spinazie en twee soorten kaas
(Gorgonzola en Parmezaan) met pijnboompitten
€ 10

Vispakketje met kabeljauw
prei, wortel en groene kruiden & wortelpuree met knoflook,
sinaasappel en tijm.
€ 14

Voor de kinderen
Mac and cheese met verstopte groenten en vegetarische spekjes
€ 5

Woon je in Mijnsheerenland dan wordt jouw bestelling gratis bezorgd. Dit zijn ruime één-persoonsmaaltijden. Wil je het net een beetje anders of lust je een bepaald ingrediënt niet? Laat het weten! (06) 18193040

Een zoete aardappelcurry en een heerlijke linzensoep met vers Naanbrood.