Menu vrijdag 21 oktober

Een stoofpot met kippendijen en zoete ketjap op het menu voor de herfstvakantie. Voor de vegetariërs maak ik vrijdag een pasteitje met paddenstoelenragout. Helemaal herfst!

Wat schaft de pot?

Vrijdag 21 oktober

Kip in ketjap
Kippendijen en -poten gemarineerd in een kruidige boemboe met ketjap met rijst en groene gestoofde groenten
€ 14,-

Pasteitje met paddenstoelenragout
met pecannoten, crème fraîche, peterselie en groene gestoofde groenten
€ 12,50

Voor de kinderen
Kip in ketjap met gebakken aardappeltjes en broccoli
€ 6,-

Woon je in Mijnsheerenland dan wordt jouw bestelling gratis bezorgd. Dit zijn ruime één-persoonsmaaltijden. De quiche heeft een doorsnede van 24 cm en is dus vrij groot voor één persoon. Wil je het net een beetje anders of lust je een bepaald ingrediënt niet? Laat het weten! (06) 18193040

Met het vlees van Weiderund maak ik rendang. Voor de vegetariërs is er pad thai met heel veel groenten en cashewnoten.